O podjetju

PONUJAMO MOBILNE IN KARTIČNE TRANSAKCIJSKE STORITVE 

Smo majhno podjetje, ki je zmožno hitro in uspešno prilagajati svoje rešitve specifičnim zahtevam strank in trga. Vzpostavljamo in vzdržujemo sistem terminalske mreže več tisočih terminalov po vsej Sloveniji, preko katerih se izvajajo storitve našega podjetja.

Imovation, d. o. o., družba za opravljanje storitev elektronskega plačevanja in transakcijskih rešitev, je po pogodbi z družbo Margento nosilec licence za Margento mobilne transakcijske sisteme na območju Slovenije. Dejavnost družbe Imovation, d. o. o., je orientirana na trženje plačilnih in neplačilnih transakcij in na širitev uporabe mobilnih telefonov na področju le teh.
 

NAŠE POSLANSTVO

V zadovoljstvo končnih uporabnikov, partnerjev, zaposlenih in lastnikov, zagotavljati poslovno uspešnost ter ponudbo enostavnih in prijaznih mobilnih transakcijskih sistemov.

NAŠ CILJ

Razširiti uporabo obstoječih mobilnih telefonov na področje opravljanja finančnih in nefinančnih mobilnih transakcij ter tako izkoristiti sinergijo med penetracijo mobilnih aparatov z mobilnimi transakcijskimi sistemi.

NAŠA VIZIJA

Postati zanesljiv nacionalni ponudnik storitev nedenarnih mobilnih transakcij in vodilni ponudnik varnih mobilnih plačilnih rešitev ter uveljavljena globalna blagovna znamka za storitve mobilnih transakcijskih sistemov.

CERTIFIKATI

Certifikati so potrdilo našega trdega dela in truda, ki smo ga vložili v delovanje podjetja. Vendar se zavedamo, da certifikati sami po sebi ne zadostujejo za dokazovanje kredibilnosti in strokovnosti. Pomembni so rezultati, odnosi in mnenje naših strank, zato si bomo prizadevali, da bodo naročniki in uporabniki naših rešitev zadovoljne stranke.

 

Certifikat ISO/IEC 27001

Podjetje Imovation d. o. o. je od 23. 5. 2019 certificirana družba za področje projektiranja, razvijanja in vzdrževanja informacijskih sistemov za mobilne transakcije.

PREBERITE VEČ

 


 
 

Terminali

Vzpostavljamo in vzdržujemo sistem terminalske mreže po vsej Sloveniji.

 

Mobilni telefon

Širimo uporabo mobilnih telefonov na področje plačilnih in neplačilnih transakcij.

 

Mobilne transakcije

Zagotavljamo storitve mobilnih transakcijskih sistemov.

 

Tehnologija

Rešitve, ki uporabljajo različne tehnologije – DOV, NFC…